Wij kennen elkaar inmiddels al ruim 10 jaar. Wij vonden elkaar in een verlangen om mensen te helpen bij een moeilijke overgang in hun leven. We zagen hoeveel pijn en stress scheidingen met zich meebrengen, en we willen een veilige ruimte creëren waar mensen ondersteuning, begeleiding en gemeenschap konden vinden tijdens deze uitdagende tijd. We geloven dat het belangrijk is om mensen te helpen op een vreedzame en respectvolle manier uit elkaar te gaan, en we willen een platform bieden waar ze vaardigheden kunnen leren om dit te doen.

  • Helpen bij het bevorderen van emotioneel welzijn: Scheidingen kunnen een enorme emotionele tol eisen, en we wilden een ruimte creëren waar mensen ondersteuning kunnen vinden om met deze emoties om te gaan en hun welzijn te bevorderen.
  • Ondersteuning bieden bij het proces van loslaten: Scheidingen gaan vaak gepaard met het loslaten van een relatie, een levensstijl en soms zelfs een identiteit. We wilden mensen helpen dit proces op een gezonde manier te doorlopen en een nieuwe start te maken.
  • Het bieden van praktische begeleiding: Naast emotionele steun hebben mensen vaak ook behoefte aan praktische begeleiding bij scheidingen, zoals juridisch advies, financiële planning en co-ouderschapstrategieën. We willen een plek bieden waar mensen toegang hebben tot deze bronnen.
  • Het bevorderen van vreedzame oplossingen: Conflicten tijdens een scheiding kunnen destructief zijn, zowel voor de betrokkenen als voor eventuele kinderen. We wilden mensen helpen vreedzame oplossingen te vinden en communicatievaardigheden te ontwikkelen om conflicten te verminderen.
  • Creëren van een ondersteunende gemeenschap: Door mensen samen te brengen die een soortgelijke ervaring doormaken, wilden we een gemeenschap creëren waarin deelnemers elkaar kunnen steunen, van elkaar kunnen leren en zich minder alleen voelen in hun reis door scheiding.
* Deze redenen kunnen verschillen per initiatief, maar ze weerspiegelen over het algemeen het streven naar het bieden van compassievolle en holistische ondersteuning tijdens een uitdagende levensfase.

Meer weten? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.


Facebook
Instagram
Chat openen
Hallo ik ben Trudy
Waarmee kan ik je helpen?